Filtre

Plastilina si accesorii modelaj 

/34 produse

Plastilina si accesorii modelaj

Folosirea plastilinei si a modelajului de catre copii aduce mai multe tipuri de beneficii. Din punct de vedere psihologic, jocul cu plastilina stimuleaza activitatea diverselor mecanisme ale sistemului nervos central si dezvolta aptitudinile motoricii fine. Mai mult, se pare ca activitatea de modelaj ajuta un copil sa-si creasca capacitatea de a gandi spatial, sa exploreze conceptul de culoare si forma a obiectelor.

In categoria de plastilina si accesorii modelaj de pe ProfiArt gasesti plastilina si seturi de plastilina, dar si fimo pentru copii, pasta modelatoare, nisip kinetic. Exista si seturi de plastiline fluorescente sau plastiline cu glitter, care pot fi extra-distractive pentru cei mici.

Pasta Fimo pentru copii este foarte moale si extrem de usor de modelat. Disponibila in 16 culori si intr-un ambalaj resigilabil (protejeaza astfel lutul ramas nefolosit), pasta Fimo Kids este potrivita pentru copiii mai mici de 8 ani pentru modelajul fara cuptor (pasta va ramane moale in timp). Pentru copiii de peste 8 ani, pasta poate fi – sub indrumarea unui adult – coapta in cuptor, pentru realizarea unor obiecte de décor care pot fi pictate dupa ce se scot de la cuptor si dupa ce se racesc.

Ca si accesorii pentru plastilina si paste de modelat, pe ProfiArt ai la indemana seturi de role pentru fimo dar si matrite (parte din seturi de plastiline iDough).

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!