Penare, mape portofoliu, genti

Penare, mape portofoliu, genti

In categoria de penare, mape portofoliu, genti din oferta ProfiArt gasesti mape portofoliu, penare roll-up sau simple, genti pentru transportul materialelor de desen, grafica sau pictura, etuiuri de tip geanta, penare plate (pocket wrap) sau penare pentru pasteluri.


Produsele in care poti tine sau transporta instrumente de scris, creioane sau pasteluri, sunt fabricate de producatori de top cum ar fi Transotype, Derwent si Canson si sunt gandite si fabricate pentru a oferi maximul de confort artistilor.


Unul din produsele din aceasta categorie cu trasaturi speciale este mapa portofoliu Canson pentru coli 50 X 70 cm, confectionata dintr-un carton foarte rezistent, ce va proteja colile de hartie.


Un penar sau o mapa pentru portofoliu de calitate reprezinta un cadou frumos pentru un student la arte, sau pentru un artist (profesionist sau incepator) care este pasionat de desen sau grafica. Ingrijirea instrumentelor de desen sau de scris e importanta pentru orice artist iar un produs din aceasta categorie va ajuta atat la organizarea acestora (de exemplu un etui de 24 de instrumente de scris) cat si va reprezenta o solutie foarte buna pentru transport. Este indicat sa alegi un producator care sa aiba o istorie pe piata, pentru a te asigura de calitatea buna a mapei sau a gentii alese si de rezistenta acesteia pe termen lung.