Suporturi pentru decor

Obiecte decor


Suporturile pentru decor din aceasta categorie te ajuta atunci cand vrei sa faci un proiect creativ. O baza bine definita – set de sticle, rama foto, casuta din lemn, cifre sau litere din lemn sau cutii din lemn pot fi perfecte atunci cand pregatesti design-ul unui obiect pentru decorul casei sau un cadou inedit pentru cineva drag.


Marturii nunta handmade


Daca iti place sa lucrezi la proiecte handmade si te pregatesti pentru o nunta, poti sa realizezi foarte simplu marturii pentru invitati. Seturile de forme geometrice, sticlutele cu dop sau o forma inima din mdf pot fi pictate foarte creativ cu vopsea acrilica sau markere acrilice sau decorate folosind tehnica servetelului. Astfel, ai la indemana tot ce iti este necesar pentru a realiza marturii handmade creative.


Tava botez handmade


Tot in aceasta categorie de suporturi pentru decor gasesti si tavi la mai multe dimensiuni, din placi simple de mdf, care pot fi personalizate pentru un botez. In functie de inspiratie, poti folosi tehnica servetelului (exista hartie de orez chiar si cu modele traditionale romanesti), poti picta cu acrilice tava botez handmade, poti adauga efecte interesante folosind o pasta de crapare sau o foita aurita sau, daca ai experienta in proiectele handmade, poti realiza o tava handmade botez folosind tehnica mixed media (adica sa utilizezi mai multe materiale pentru a realiza obiectul final, cum ar fi panza, colaje, pictura cu acrilice, etc.)