Mozaic

Mozaic


Piesele de mozaic sunt poate cel mai important element dintr-o lucrare in tehnica mozaicului. Pe langa aspect, care poate fi simplu (de marmura), sau cu diferite efecte (in functie de materialul din care sunt fabricate bucatile de mozaic), rezistenta in timp este si ea foarte importanta, mai ales cand lucrezi la proiecte in tehnica mozaicului destinate conceptelor de design interior.
In oferta ProfiArt vei gasi mozaic cu foite de aur (alb sau galben), mozaic ceraton, mozaic marmura, mozaic de sticla, mozaic sticla murano, mozaic oglinda, mozaic mix sticla, mozaic din sticla crapata (bucatile de mozaic nu au toate aceeasi forma), mozaic pepite din sticla, mozaic terra mix (in culori de pamant) dar si mozaic ceramica.


Mozaicul in design interior


Poti folosi tehnica mozaicului pentru a realiza atat zone accent sau zone statement intr-o amenajare, cum ar fi un perete sau o parte dintr-un perete. Alegerea tipului de mozaic pe care il vei folosi trebuie facuta in functie de conceptul sau tema stabilita in ambient. De exemplu, daca te gandesti la plasarea unei zone mozaicate pe un perete intr-un spatiu in care amenajarea a fost facuta in stil mediteranean, poti gandi totul in nuante de albastru, folosind fie texturi mate, fie cu un efect translucid.