Accesorii bijuterii

Accesorii bijuterii

Accesorii bijuterii


Daca ai ca hobby realizarea de bijuterii, stii deja ca materialele pe care le folosesti conteaza foarte mult. Acestea au un impact atat asupra calitatii, a esteticii bijuteriei tale cat si asupra durabilitatii. Daca ai o mica afacere hand made in care vinzi bijuteriile realizate, este important sa oferi clientilor bijuterii care rezista cat mai mult timp.


In categoria de accesorii bijuterii ai tot ce iti trebuie pentru a face piese impresionante – snururi din latex, margele din lemn si margele colorate, fir nylon si sarma din aluminiu si otel, sarma aurie si de cupru (argintata), dar si rola cupru subtire si mai multe tipuri de clesti, adezivi, ace de cusut, sfoara cu fir argintiu sau auriu si snururi suede.


Pe langa bijuteriile lipite pe o baza (pietre care vin aplicate pe o baza) mai exista si margele din hartie, prin rularea unor fasii de hartie si fixarea cu adeziv. Poti studia mai multe tehnici de realizare a bijuteriilor si apoi doar sa iti alegi accesorii bijuterii. De exemplu, pe langa margele si snururi, mai poti folosi si vopseluri speciale, care sa adauge efecte speciale suprafetei pe care le aplici, cum ar fi culorile Fantasy Moon sau Fantasy Prisme, astfel incat creatiile tale sa fie cu adevarat impresionante.