Culori multisuprafete

Culori multisuprafete

In aceasta categorie, ai la dispozitie culori cu efecte speciale, care pot fi folosite pentru proiecte impresionante – vopsea fosforescenta, paste de reliefare, vopsea cu efect de marmura, Fantasy Moon si Fantasy Prisme, vopsea metalica, vopsea cu glitter sau tip tabla de scris, culori cu efect perlat sau chiar vopsea cu efect de muschi si spray-uri deco interior- exterior.


Culori pentru proiecte handmade creative
Majoritatea culorilor cu efect special pot fi aplicate pe foarte multe tipuri de materiale – suport, asta insemnand ca in aceasta categorie gasesti cam tot ce ai nevoie pentru a realiza proiecte handmade creative. Poti gandi re-folosirea unor obiecte de mic mobilier vechi prin revopsirea sau aplicarea unor elemente care sa scoata piesele din anonimat, poti gandi lucrari inovative – tablouri decorative si poti vopsi elemente decor lemn pentru infrumusetarea unui ambient.


Culori pentru pouring
Tot in aceasta categorie gasesti culori bune pentru tehnica pouring. Tehnica pouring nu implica numai aplicarea culorilor acrilice (uneori subtiate cu un medium, uneori combinate cu ulei siliconic) pe panza – aceste culori acrilice Pebeo pot fi folosite pentru orice obiect decorativ. De exemplu, poti realiza o vaza decorativa foarte frumoasa prin tehnica pouring sau elemente decor impresionante pentru casa. Daca vrei sa lucrezi cu tehnica pouring, este recomandat sa folosesti in combinatia de pouring produse de la acelasi producator, pentru a nu risca incompatibilitatea intre componente (cum se poate intampla atunci cand combini doua produse de la producatori diferiti).