Desen tehnic

Desen tehnic

Desen tehnic


Pentru a realiza proiecte reusite folosind desenul tehnic, ai nevoie de materiale de calitate – hartia pentru desen trebuie sa fie ori alba si cat mai densa, cat mai putin absorbanta ori hartie de calc (este folosita pentru realizarea unor copii).


Creioane desen tehnic


Creioanele pentru desen tehnic trebuie si ele sa fie cu mine speciale, pe care e bine sa le alegi in functie de specificul lucrarii. Minele din grafit pentru creioane desen tehnic pot fi moi, obisnuite sau tari si fiecare creion are specificat pe el tipul de mina. Printre cei mai cunoscuti producatori de creioane mecanice desen tehnic sunt Faber Castell, Koh-i-Noor, Rotring, Staedtler, Transotype si Lyra, pe care ii gasesti in categoria desen tehnic din acest magazin.


Plansete desen tehnic


In oferta ProfiArt ai la dispozitie mai multe tipuri de plansete desen tehnic dar si proiector Artograph Tracer, masa desen A3 Led sau whiteboard portabil, majoritatea fiind de la aceleasi firme specializate in desen tehnic care ofera si creioane mecanice, accesorii, etc.


Liner pentru desen tehnic


Pe ProfiArt gasesti linere de calitate, la set sau la bucata, stilouri cu tus, linere pe baza de pigmenti, varfuri de schimb pentru linere si finelinere desen tehnic si rezerve refill potrivite pentru anumite tipuri de instrumente de desen tehnic.