Kituri Hobby&Craft

Kituri Hobby&Craft

Un set hobby poate fi cadoul perfect pentru o persoana creativa, care este interesata sa-si largeasca cunostintele in materie de tehnici creative sau tehnici handmade. Un set hobby contine suficient de multe materiale incat sa poti realiza mai multe texte, experimente si lucrari folosind uneori inovatii – cum sunt produsele Fantasy de la producatorul francez Pebeo.
Setul handmade Fantasy Prisme contine 10 culori in recipiente de 45 de milimetri, palete, pipete, un contur si instructiuni. Culorile cu efect de fagure Fantasy de la Pebeo pot fi folosite pe aproximativ orice tip de suprafete – metal, lemn, panza, sticla, teracota, portelan, oglinda si sunt usor de folosit. Este foarte important ca inainte de a fi aplicata culoarea Fantasy Prisme, sa fie amestecata foarte foarte bine, chiar cateva minute, pentru ca efectul de fagure sa se contureze mai bine pe lucrare.


Set handmade
In oferta de kituri hobby craft ProfiArt exista si seturi pentru handmade, cum ar fi set pictura ceramica, set pictura matase, set pentru bijuterii sau set culori portelan sau vitraliu. Fiecare set contine cateva culori mai des folosite in tehnica respectiva, accesorii si – foarte important pentru un incepator in tehnica respectia – instructiuni de folosire si de aplicare a culorilor.