Accesorii aerograf

Accesorii aerograf

In categoria de accesorii aerograf din magazinul ProfiArt gasesti cele mai bune accesorii pentru tehnica aerografiei, de la unul din cei mai importanti producatori de aerografe din Europa – Harder & Steenbeck.
De la hartia de mascare – un accesoriu important, o hartie flexibila si fina cu care poti realiza contururi de mare finete la seturi cu ac si duza de diferite dimensiuni, care iti vor spori precizia la lucru si duze separate, de 0.15 mm, 0.2 mm, 0.4 sau 0.6 mm, gasesti in aceasta categorie tot ce ai nevoie pentru aerograful tau. Ace aerografie, regulator de presiune, air cap-uri si needle cap-uri, garnituri pentru valva Hansa, kituri de etansare, racorduri si nipluri de cuplare sunt doar cateva din tipurile de accesorii aerograf disponibile pe ProfiArt.


Despre Harder & Steenbeck
O companie cu o istorie de peste 90 de ani, Harder & Steenbeck a intrat pe piata ca o companie de produse metalice, in 1923. Produsele, in majoritatea lor componente de aparate radio la inceput, s-au dezvoltat către accesorii auto, apoi componente pentru sonare si de-abia din 1950 compania a inceput productia de echipament pentru aerografe. Urmeaza dezvoltarea compresoarelor si rafinarea modelelor de airbrush-uri, folosind standarde germane in productie si tehnologie.