Pensule make-up

Articole
Share

Pensule machiaj care ar trebui sa fie in trusa oricarui make-up artist

O marcă bună de pensule de machiaj e destul de greu de găsit. Dacă ești make-up artist sau ești pasionat de make-up-urile precise și expresive, avem o veste bună pentru tine – daVinci, producător german de pensule pentru pictură, a lansat de curând game noi de pensule, pentru machiaj! Descoperă câteva idei în acest articol și transformă-ți următorul machiaj într-o operă de artă.
Pensulă make-up pentru luciu de buze și ruj

Este o pensulă pentru machiaj special realizată pentru aplicarea de luciu de buze și ruj. Este realizată din păr natural de samur roșu, părul este elastic și stabil asigurând un lucru precis pentru cele mai fine detalii. Are o formă specială, ideală pentru colorarea buzelor și vopsirea unui contur perfect. Aplicarea rujului și a luciului de buze este mai ușoară și are o durata mai mare dacă folosim pensula de make-up daVinci. Lungimea pensulei de make-up este de 14,9 cm și are o greutate de 4 g.
Pensula fond de ten

Pensula de machiaj potrivită pentru fond de ten pudra, lichid și cremos. Are o formă specială, înclinată, astfel încât fiecare parte a feței poate fi ușor accesibilă, asigurând o acoperire perfectă și un finisaj impecabil. Pensula pentru machiaj este realizată din fibre sintetice netede, în culoare cappuccino, având vârfurile fine asemănătoare părului natural. Fiind o pensula sintetică, este ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Este prevăzută cu un mâner confortabil cu finisaj mat de culoare neagră. Lungimea pensulei de make-up este de 12,9 cm și are o greutate de 34 g.
Pensula make-up pentru sprâncene, în unghi

Pensula de machiaj cu formă în unghi, pentru sprâncene. Pensula este compatibilă cu pudră uscată și umedă. Se folosește pentru a defini sprâncenele, trasează linii precise, subliniază formă naturală a sprâncenelor. Asigura o aplicare fină și naturală consumând mai puțin produs. Este realizată din fibre sintetice de bună calitate, foarte rezistente având vârfuri fine, asemănătoare părului natural. Mânerul pensulei pentru pudra este realizat din lemn lăcuit de culoare neagră. Lungimea pensulei de make-up este de 14,9 cm și are o greutate de 4 g.
Pensula machiaj pentru fard de pleoape

Pensula pentru machiaj, folosită pentru aplicarea fardului și estomparea acestuia pe pleoape, într-un mod profesionist. Aceastăpensula tip blender are formă ovală și este realizată din păr alb de ponei, neted și stabil, oferind o bună rezistență în timp. Este prevăzută cu un mâner confortabil, lăcuit cu finisaj lucios de culoare neagră. Lungimea pensulei pentru fard este de 16 cm și are o greutate de 7 g.
Set pensule machiaj

Acest set pensule machiaj Smokey Eyes, evocă un aspect seducător și elegant și este special realizat pentru a crește expresivitatea. Este un set de machiaj format din 4 produse: perie pentru gene, aplicator fard de pleoapă realizat din burete, pensulă aplicare pudră din păr alb de ponei, pensula contur ochi înclinată realizată din fibre sintetice. Produsele sunt realizate din materiale de bună calitate, având mânere din lemn cu finisaj lucios, de culoare neagră.
Pensula Kabuki pentru pudra, in cutie metalica

Pensulă de machiaj pentru aplicarea uniformă și naturală a pudrei, ce asigura o acoperire perfectă și un finisaj impecabil. Pensula pentru machiaj este realizată din fibre sintetice netede în culoare cappuccino, având vârfurile fine, asemănătoare părului natural. Este un produs ideal pentru persoanele cu alergii. Se comercializează în cutie metalică, care se poate închide și asigură protecție pensulei. Este ideală pentru pentru călătorii și pentru a economisi spațiu de depozitare. Pensula are coadă scurtă, de culoare neagră și lăcuita. Lungimea pensulei de make-up este de 6,5 cm și are o greutate de 36 g.

Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube și în magazinele din București!
Share

Transformă-ți ideile în realitate cu pensulele noastre speciale pentru machiaj

În zilele noastre, machiajul nu mai este doar o „unealtă” prin care alegem să ne înfrumusețăm sau să ne ascundem micile imperfecțiuni. El a devenit o formă de artă prin care ne putem exprima creativitatea, devenind chiar noi înșine propria pânză pe care alegem ce și în ce mod să pictăm. Pentru a transforma ideile creative în realitate și pentru a obține efecte deosebite, alegerea și utilizarea corectă a pensulelor de machiaj este esențială.

Fiecare tip de pensulă are un scop și un efect specific, iar în acest articol vom explora diversele pensule pentru machiaj și cum le puteți utiliza pentru a obține rezultatele dorite. Calitatea pensulelor stă mereu la baza realizării unui make-up fără cusur. Tocmai de aceea, noi ne-am sporit portofoliul de pensule dedicate machiajului profesional. Mai departe, rămâne ca tu să vii cu ideile creative, iar noi, doar cu mici sfaturi care să te ajute să le pui în practică!
Pensula pentru fond de ten:
Această pensulă este una dintre cele mai importante din trusa de machiaj. De obicei, pensula pentru fond de ten are peri moi și denși, care permit aplicarea uniformă a produsului pe întreaga față. Poți opta pentru un aspect natural sau pentru un machiaj îndrăzneț, în funcție de acoperirea produsului de make-up pe care alegi să îl folosești. Astfel de pensulă este adecvată și pentru realizarea unui machiaj prostetic, întrucât îți oferă posibilitatea de a acoperi uniform porțiuni mari de piele. Sfatul nostru este să utilizezi această pensulă cu mișcări circulare, pentru a obține o textură cât mai uniformă.


Pensula pentru pudră:
Pentru a fixa machiajul și pentru a matifia pielea, pensula pentru pudră este indispensabilă. Această are, de obicei, peri moi și pufoși, care distribuie pudra în mod uniform pe față. Aplică pudra în mișcări ușoare și rotative pentru un aspect neted și natural. Dacă dorești o acoperire mai mică, optează pentru o pensulă mai mare și mai stufoasă.

Pensula pentru contur și iluminator:
Pentru a-ți evidenția trăsăturile feței și pentru a oferi machiajului tău profunzime, pensulele pentru contur și iluminator sunt esențiale. Atunci când vorbim despre contur, poți folosi o pensulă cu peri mai duri și vârf ascuțit, pentru a crea umbre sub pomeți și a-ți accentua sau diminua anumite trăsături. Pentru iluminator, alege o pensulă mai pufoasă. Iluminatorul, fie că vorbim despre cel simplu sau cel cu irizații, se aplică pe zonele cele mai proeminente ale feței: pomeți, vârful nasului, arcul sprâncenelor. Desigur, este decizia ta dacă dorești să optezi pentru un make-up convențional sau pentru un look trăznit și îndrăzneț, perfect pentru un festival sau un eveniment aparte.

Pensula pentru aplicarea fardului de pleoape:
Pentru a obține un machiaj fără cusur în zona ochilor, pensula pentru aplicarea fardului de pleoape nu ar trebui să-ți lipsească. Aceasta poate avea diferite forme și dimensiuni, în funcție de scopul utilizării sale: unele sunt ideale pentru blending, altele sunt utile pentru aplicarea pigmentului. Poți utiliza aceste pensule pentru a aplica fardul de pleoape pe toată suprafața, pentru a crea umbre în pliul pleoapei sau pentru a evidenția colțul intern sau extern al ochilor.
Mai este nevoie să spunem că machiajul ochilor nu trebuie să se rezume doar la…ochi? Ești liber să extinzi micile opere de artă până deasupra sprâncenelor, spre pomeți sau spre nas. Și nu, nu ai nevoie de un pretext specific pentru a experimenta, mai ales când vine vorba de machiaj. Dă-ți voie să testezi diferite tehnici și stiluri de make-up - și îndrăznește să folosești culori vii, fie că este vorba de accente sau de un machiaj full-face!


Pensula pentru buze:
Obține o aplicare precisă și uniformă a rujului sau a glossului cu ajutorul unei pensule pentru buze. Aceasta are de obicei o formă plată și subțire, care permite definirea conturului buzelor și aplicarea produsului în mod controlat. Folosește pensula pentru a aplica produsul, asigurându-te că obții o linie precisă și uniformă pe buze. Sau pe lângă…pentru că, de ce nu, această pensulă îți va fi de mare ajutor atunci când realizezi un make-up SFX.


Pensula pentru sprâncene:
Sprâncenele bine definite pot schimba complet aspectul feței. Pentru a obține sprâncenele dorite, îți recomandăm să folosești o pensulă specială. Aceasta are peri subțiri și este unghiulară, permițând aplicarea precisă a produsului pentru sprâncene, cum ar fi fardul sau creionul. Folosește pensula pentru a umple golurile și a defini conturul sprâncenelor în maniera dorită.
Pensula pentru gene:
Pentru a obține gene perfect separate și definite, poți utiliza o pensulă specială pentru gene. Acest tip de pensulă este potrivit pentru aplicarea rimelului sau altor produse dedicate genelor, dar și pentru perierea sprâncenelor. O poți folosi pentru a separa și defini genele, înainte și după aplicarea rimelului. Astfel de pensulă poate fi utilizată și pentru aplicarea sclipiciului pe gene și sprâncene, atunci când optezi pentru un look dramatic.

Pensulele speciale pentru machiaj sunt instrumentele cheie pentru a-ți transforma ideile în realitate și a obține efecte spectaculoase. Fiecare tip de pensulă are un rol specific în procesul de machiaj și poate contribui la obținerea unui aspect professional, impecabil. Asigură-te că alegi pensule de calitate și le utilizezi correct – pentru a obține rezultatele dorite. Fie că aplici fond de ten, pudră, fard de pleoape sau contur, pensulele de make-up vor deveni partenerii tăi de încredere în călătoria ta de a crea look-uri expresive.Te așteptăm cu mai multe idei și recomandări despre tehnici și materiale pentru proiecte de artă și hobby creativ și pe Facebook , Instagram si YouTube și în magazinele din București!