Sigilii si ceara pentru caligrafie

Sigilii si ceara pentru caligrafie

Un sigiliu cu ceara colorata completeaza perfect un proiect de caligrafie sau lettering, oferind note romantice si elegante. Fie ca lucrezi invitatii de nunta sau botez, fie ca vrei sa infrumusetezi eticheta unui cadou sau vrei sa adaugi farmec unui alt tip de proiect handmade, un sigiliu ceara cu model distinct poate fi o idee foarte buna pentru a aduce o nota distincta proiectului tau creativ.


Cum se foloseste un set sigiliu si ceara?
In general, seturile de sigiliu ceara din oferta noastra contin batoane de ceara colorata cu fitil si modele sigiliu cu maner de lemn. Ceara fierbinte, din batonul de ceara aprins, se picura pe suprafata pe care vrei sa o decorezi, in forma si dimensiunea apropiata monedei sigiliu. Cat timp ceara este inca fierbinte pe hartie, aplica moneda cu model si apasa foarte usor pe manerul de lemn. In cateva secunde, o data ce ceara s-a racit, modelul va deveni vizibil si elementul decorativ al proiectului tau creativ este gata.


In oferta noastra, ai de ales intre seturi creative care contin toate elementele necesare realizarii unui astfel de sigiliu ceara, dar si produse separate cum ar fi batoane de ceara colorata sau diverse modele de moneda sigiliu. Pe langa diferitele modele de monede sigiliu (fleurs de lis, inima, plic scrisoare etc.) mai ai la dispozitie si un set care contine o moneda sigiliu litere – de la A la Z. Si hartia aleasa poate sa puna in valoare un sigiliu ceara colorata, prin contrast – in sectiunea dedicata hartiei vei gasi variante ivory, kraft sau chiar hartie neagra pe care le poti testa.