Despre noi

Magazine ProfiArt


De ce ProfiArt?

6 magazine
fizice


Magazine ProfiArt

Cel mai mare lant de magazine de arta si hobby din Bucuresti

Consultanta specializata


Consultanta

De peste 20 de ani alaturi de artistii profesionisti si amatori din Romania

Livrare
rapida


Livrare rapida

Zeci de mii de produse de arta si hobby pe care le poti comanda online


Istoricul ProfiArt

 • ProfiArt ia fiinta 2000
  In prima parte a existentei sale, ProfiArt a facut exclusiv distributie, aprovizionand magazinele de specialitate din Romania
 • ProfiArt Grivitei 2005
  Localizat pe Calea Grivitei, primul magazin marca ProfiArt a devenit in foarte scurt timp un punct central al artistilor – amatori sau profesionisti din oras. Gazduit de o casa cu o arhitectura interbelica impresionanta, magazinul ramane cel mai mare magazin ProfiArt, cu o suprafata de 380 de metri patrati, trei niveluri (demisol, parter si etajul 1) care expun mai mult de 20 000 de repere.
 • Lansarea www.profiart.ro 2010
  Printre primele magazine online cu produse profesionale pentru artisti, magazinul online si-a castigat in timp o audienta nationala puternica, in crestere de la an la an.
 • ProfiArt Mihai Bravu 2017
  Situat in zona Obor, la adresa Mihai Bravu numarul 7, noul magazin are o suprafata de 280 metri patrati si gazduieste peste 10 000 de repere.
 • Relocarea depozitului ProfiArt 2019
  Am relocat depozitul intr-un spatiu modern, in Pantelimon, Ilfov, fiind unul din cele mai mari depozite de materiale de arta si hobby din Romania. Cu peste 700 de metri patrati si o echipa specializata, depozitul deserveste zilnic reteaua de parteneri la nivel national (45 de magazine si librarii care preiau produse de la marcile noastre de top), magazinele fizice din Bucuresti si este si sediul operatiunilor asociate comenzilor online, de pe www.profiart.ro.
 • Relocarea birourilor ProfiArt 2019
  Concomitent cu Depozitul, am relocat si birourile ProfiArt intr-un spatiu modern, de 200mp, cupinzand departamente precum Management, Achizitii, Contabilitate, Resurse Umane, IT, Design, Comunicare etc., in aceeasi locatie cu Depozitul
 • ProfiArt Ion Mihalache primavara 2020
  Anul 2020 puncteaza lansarea a doua noi magazine ProfiArt in Bucuresti. Primul, situat pe Ion Mihalache 113 este deschis in primavara anului 2020.
 • ProfiArt Parklake toamna 2020
  Al doilea magazin ProfiArt deschis in anul 2020 este situat in ParkLake Shopping Center si este primul magazin de arta si hobby dintr-un mall din capitala.
 • ProfiArt Sun Plaza aprilie 2021
  Cel de-al cincilea magazin ProfiArt este deschis in Sun Plaza Shopping Mall, fiind, totodata, cel de-al doilea magazin ProfiArt dintr-un mall in Bucuresti.
 • ProfiArt Afi Cotroceni mai 2021
  Al saselea magazin, deschis in cel mai mare mall din Romania puncteaza faptul ca ProfiArt a devenit cel mai mare lant de magazine de arta si hobby din Bucuresti.

Descopera magazinele ProfiArt

ProfiArt Grivitei

Cel mai mare magazin de arta si hobby din Bucuresti: 380 de metri patrati, 2 niveluri si mai mult de 20 000 de repere la raft. Primul magazin ProfiArt, deschis in anul 2003.

ProfiArt Mihai Bravu

Al doilea magazin ProfiArt din Bucuresti, inaugurat in 2017, care aduna la raft peste 10 000 de repere si are o suprafata de 280 metri patrati.

ProfiArt Ion Mihalache

Deschis in 2020, are o suprafata de 100 de metri patrati si este cel de-al treilea magazin din portofoliul ProfiArt.

ProfiArt Park Lake

Primul magazin de arta si hobby deschis intr-un centru comercial din Capitala. Cu o suprafata de 130 de metri patrati, a devenit rapid un punct de atractie pentru pasionatii de arta si hobby.

ProfiArt Sun Plaza

Deschis in 2021, este cel de-al cincilea magazin marca ProfiArt si serveste zona de sud a Capitalei, cu o oferta bogata de materiale fine arts, grafica si hobby.

ProfiArt Afi Cotroceni

Cel de-al saselea magazin ProfiArt este situat la etajul 1 al centrului comercial Afi Cotroceni, are 163 de metri patrati si o data cu deschiderea sa, ProfiArt devine cel mai mare lant de magazine de arta si hobby din Bucuresti.


Ce spun clientii ProfiArt?

Avatar

Diana

Oameni minunati! Personal implicat, care iti ofera informatii complete telefonic, iar la fata locului te ajuta cu rabdare. Accentuez "rabdare" pentru ca cel putin in cazul meu a fost nevoie :)) Aici vin cu tot dragul, fiind sigura ca voi gasi tot ce imi trebuie.

Avatar

Ion

Inspiratie sa ai, in rest gasesti tot ce iti trebuie!

Avatar

Diana

Mi-a placut enorm. E taramul meu acolo. Gasesc minim 90% din ce imi trebuie, oricat de multe as avea de cumparat

Avatar

Ahmed

Este unul din magazinele cel mai bine echipate cu produse pt. arta. De la desen, la sculptura. Recomand ca prim magazin, inainte de a vizita alte magazine cu specific.

Avatar

Catalin

S-ar putea sa va copleseasca oferta variata de produse. Cunosc persoane care nu intra in magazin de teama sa nu cheltuie fara masura. Un loc ce emana caldura si inspira. Cautati si sigur o sa gasiti.

Avatar

Bianca

Magazinele ProfiArt sunt paradisul culorilor, al creioanelor, ar vopselurilor pentru orice destinatie (de la hartie, lemn, pana la sticla si textile) al tuturor materialelor necesare de krafting... o nebunie de magazin din care cu siguranta iesi crezandu-te artist.


Fii la curent cu:

✔ cele mai bune idei de tehnici si materiale

✔ stiri despre magazinele ProfiArt

✔ stiri despre demonstratii si ateliere

✔ tutoriale video si articole

✔ noutati

✔ produse la pret redus