Modelaj

Materiale pentru modelaj


In categoria materialelor pentru modelaj gasesti cele mai noi si inovative produse cu care poti lucra aceasta tehnica. De la plastilina pentru sculptura, lut cu uscare la aer, pasta de modelaj, fese gipsate sau multe tipuri de fimo pana la foi texturate pentru fimo sau unelte cu care poti lucra toate aceste materiale pentru modelaj, gasesti tot ce ai nevoie pentru a realiza proiecte creative de modelaj.


Plastilina pentru sculptura


In mai multe variante – crem, gri sau verde, plastilina pentru sculptura este mult mai tare decat celelalte paste de modelat, nu contine pigmenti artificiali si nu are miros. Retine formele si nu se usuca ci ramane elastica.


Fimo


In oferta ProfiArt, ai la dispozitie mai multe variante de Fimo inedite. Un exemplu este fimo professional doll art, un fimo pentru realizarea papusilor, care vine in tonuri de culoarea pielii si are un finisaj semi-mat, portelanat. Mai mult, daca alegi varianta de fimo efecte, ai la dispozitie efecte interesante, cum ar fi glitter, granit, marmorat sau translucid.
Un alt produs inedit este foaia texturata pentru fimo, care se aplica rapid pe lut polimeric – trebuie doar sa apesi foaia pe lutul polimeric si sa desprinzi. Modelul va fi transferat pe obiectul realizat iar foaia texturata este durabila – poate fi folosita la multe aplicari.