Ceramica / Vitraliu

Culori ceramica si culori vitraliu


Daca esti pasionat de proiecte handmade sau hobby creativ sau daca ai o lucrare artistica care implica tehnici pictura ceramica sau vitraliu, in categoria noastra dedicata acestui tip de culori, poti alege produse inovative, de la producatori de top de pe piata materialelor de arta, cum ar fi Pebeo, Decola, Cadence sau Lefranc & Bourgeois.


Marker sticla si contur decorativ sticla


Gama Vitrea de la Pebeo este unul din cele mai noi produse din aceasta categorie (culori ceramica si culori vitraliu). Contine mai multe tipuri de produse ce pot fi combinate, cum ar fi markerul pentru sticla (varf rotund de 1.2 mm, cu care se poate scrie si desena pe sticla si cristal), conturul decorativ Vitrea (care face posibila conturarea unor spatii ce vor fi umplute apoi cu nuante culori decorative sticla sau ceramica).


In general, inainte de a incepe o lucrare pe ceramica, sticla sau cristal, e necesar sa degresezi bine obiectele pe care vei lucra. Este indicat sa respecti instructiunile de pe ambalajul produselor pe care le folosesti. Dupa aplicare, unele culori ceramica/ culori vitraliu trebuie uscate la aer timp de cateva ore si apoi tinute in cuptor pentru cateva zeci de minute. Astfel, te asiguri ca vopseaua va ramane bine aplicata si ca obiectele vor rezista la curatarea in masina de spalat vase.