MESTESUGURI

Materiale pentru mestesuguri


Orice tehnica handmade sau de mestesug ai practica, in aceasta categorie de pe ProfiArt gasesti numai produse utile pentru proiecte creative. Gasesti produse pentru tehnica servetelului (o tehnica simplu de folosit si cu efecte ce pot fi spectaculoase pe obiecte de décor) pentru quilling (modelarea hartiei) dar si pentru confectionarea ceasurilor sau pentru confectionarea lumanarilor. Mai mult, gasesti accesorii decor pe care le poti picta sau folosi in proiectele tale creative handmade dar si articole din diferite materiale (sticla, plastic, lemn, metal) pe care le poti decora dupa bunul plac.


Materiale pentru proiecte handmade


Poti sa gasesti cu usurinta ceea ce cauti in aceasta categorie de materiale proiecte handmade daca folosesti filtrele din partea stanga a paginii – produsele sunt impartite in adezivi, produse pentru aurire, benzi autoadezive, charm-uri, dantele, decoratiuni, mediumuri, pasta cerata, patine, primer, solveniti, stampile decorative sau produse pentru transferul imaginilor, tusiere si vernish-uri, potrivite pentru o gama larga de tehnici handmade sau pentru mestesuguri.
Proiectele handmade sau mestesugurile inedite sunt hobby-uri excelente – poti realiza, prin propria imaginatie si folosind materiale calitative (culori acrilice, elemente de decor, etc.) obiecte minimaliste, traditionale sau moderne, pe care le poti oferi cadou celor dragi sau pe care le poti folosit pentru a-ti decora propria casa.