Culori aerograf

Culori aerograf

In categoria de culori aerografiere gasesti produse exceptionale, produse de Schmincke, unul din producatorii de top la nivel mondial in ceea ce priveste materialele de arta. Create special pentru tehnica aerografiei, culorile aerograf de la Schmincke contin pigmenti de cea mai buna calitate si se folosesc nediluate. Poti realiza si nuante deosebite, combinand culorile intre ele.
Exista mai multe categorii de culori aerograf in gama dedicata – AeroShine (pentru fundaluri intunecate, dau un efect de stralucire suprafetei), Aero Vision – au un efect de gradient interesant, care depinde de suprafata pe care sunt aplicate, Aero Metallic – luminozitatea si stralucirea metalica sunt impresionante, AeroPearl (efect perlat), Total Cover (culori aerograf opace, cu acoperire maxima a suprafetei pe care sunt aplicate) si Candy.


Aerograf – grund transparent, lac, medium si retarder
Pe langa culorile de aerograf din aceasta categorie, gasesti si produse conexe care te vor ajuta sa realizezi lucrari impresionante. De exemplu, grundul transparent este un primer rezistent la lumina care trebuie aplicat inainte de culori si astfel le creste acestora puterea de aderare pe suprafete non absorbante, cum ar fi plasticul sau metalul. Un lac protector pentru o lucrare de aerografiere va sigila culoarea si-i va oferi rezistenta in timp, iar un medium opac va oferi culorilor aero un efect opac, fiind recomandat pentru contrast, mai ales atunci cand lucrarea ta este pe o suprafata inchisa la culoare. Exista si medium pentru culori aerografiere, cu proprietatea de a creste puterea de aderare a culorilor si se poate folosi in loc de apa dar si retarder, un medium pentru incetinirea uscarii culorilor – te va ajuta prin reducerea acumularilor reziduale in acul de aerografiere.