Sculptura | Dalti sculptura | Gravura | Linogravura

Linogravura si sculptura


In categoria de linogravura si sculptura de pe ProfiArt gasesti toate materialele necesare pentru aceste doua tehnici, produse din oferta unor furnizori cunoscuti la nivel international: Abig, Adigraf, Charbonnel, Lefranc & Bourgeois, Meyco, Milan, Schjerning, Schmincke sau Sonnet.


Materiale linogravura


Linogravura este o tehnica grafica ce cunoaste o crestere foarte mare in popularitate in ultimii ani. Chiar daca lucrul cu tehnica linogravurii este destul de specializat, kit-urile pentru realizarea de linogravura pe textil sau pe hartie pot fi folosite cu o destul de mare usurinta si de artisti amatori sau persoane pasionate de hobby creativ. 
Modelul dorit se schiteaza pe linoleum, apoi se sapa cu dalta de linogravura. Urmatorul pas este acoperirea modelului rezultat cu niste culori linogravura si plasarea suportului deasupra. Prin presare, culoarea se transfera pe stratul suport, conform modelului sculptat.


Materiale sculptura


Materialele sculptura din aceasta categorie includ daltite ce pot fi folosite pentru detaliile de finete dintr-o lucrare de sculptura, de la mai multi producatori de top cum ar fi Meyco sau Sonnet. Desi controlul asupra volumelor si formelor necesita un studiu riguros, sculptura poate reprezenta si un hobby creativ, care sa experimenteze detalii decorative in sculptura, pentru realizarea unor obiecte de decor frumoase si utile.