GRAFICA

Materiale pentru grafica si desen


Atunci cand te pregatesti pentru o lucrare grafica sau un desen si esti la inceput, e necesar sa testezi mai multe tipuri de materiale pentru a intelege care sunt acele tipuri de creioane, de hartie, de markere sau alte tipuri de produse care sunt cele mai bune pentru tine. Daca esti un artist cu experienta, stii deja ca materialele calitative de desen sau de grafica te ajuta mult sa iti exprimi cu fidelitate viziunea si iti ofera durabilitate lucrarii.
De exemplu, pastelurile pentru desen artistic – sunt produse des intalnite in magazinele specializate, in foarte multe variante insa calitatea pigmentului va fi o variabila definitorie pentru intensitatea si rezistenta culorii in lucrarea ta. De exemplu, un pastel extra fin de la Schmincke (unul din cei mai importanti producatori de materiale de arta), disponibil in 400 de nuante, cu un adaos minim de liant, va fi o descoperire care te va inspira cu siguranta.
In categoria de grafica si desen de pe ProfiArt gasesti produse de calitate, de la unii din cei mai mari producatori de materiale de arta din lume, cum ar fi Canson, Bagrilo, Copic, Derwent, Faber Castell, Koh-I-Noor, Kuretake, Manuscript, Nevskaya Palitra, Pebeo, Rotring, Schmincke, Transotype sau Slanchogled. Ai la dispozitie carbuni, creioane acuarela, creioane colorate, creioane pastel, creioane schita, pasteluri si stilouri dar si hartie special realizata pentru arta grafica, acuarela, pastel, tehnica mixta, tehnica uda, ulei si acrilic.