Culori pictura

Culori pictura


In sectiunea de culori pictura vei gasi produse pentru hobby-uri dar și variante de produse potrivite profesionistilor in pictura. Ai de ales dintre game variate de culori acrilice, culori acuarela, culori tempera si guase sau culori de ulei sau seturi pentru pictura.


Mărcile pe care le vei intalni in aceasta sectiune sunt recunoscute pentru calitate si sunt atent alese pentru a face parte din portofoliul ProfiArt: Pebeo, Nevskaya Palitra, Schmincke, Faber-Castle, Sonnet, Master Class, Ladoga, Liquitex, Maimeri, Staedtler, Old Holland, Lefranc & Bourgeois, Kuretake, Ferrario, Combinatul Fondului Plastic, A-Color, College.


Atunci cand alegi culori pictura, e important sa ai in vedere toate detaliile proiectului tau. In functie de stilul pe care vrei sa-l exersezi, poti trece apoi la decizia asupra tipului de hartie (sau al suportului pe care vei picta), asupra celor mai bune pensule și culori pentru pictura.


Atunci cand esti incepator in tehnica picturii, poti sa investesti in culorile de baza si apoi, in timp, pe masura ce iti formezi o deprindere si prinzi toate subtilitatile tehnicii, sa adaugi mai multe culori. Poti sa iti iei un set de culori sau culori la tub in urmatoarele nuante – rosu cadmiu, roz permanent, galben ocru si cadmiu, albastru cyan si ultramarin, alb si negru pentru a combina culorile, dacă este cazul.