Copic Sketch

Copic Sketch


Disponibila in 358 de nuante, adica cea mai mare paleta de culori din gama Copic, gama de markere Sketch Copic sunt renumite in randul artistilor (design grafic, proiectare, design vestimentar, manga) din intreaga lume. Sunt varianta initiala si cea mai cunoscuta a produselor Copic, marca Ciao (mai noua) fiind realizata pentru a oferi standardul Copic la un pret mai mic.


Gama Sketch contine si blenderul Copic, un marker neutru care are rolul de a absorbi culorile si de a te ajuta sa realizezi intrepatrunderea culorilor in lucrare dar si deschiderea la culoare a unei anumite parti din lucrarea ta.


Un marker Copic poate fi reumplut, dintr-o sticluta de cerneala de rezerva, de 13 ori, ceea ce face produsul sa fie extrem de fiabil si optim din punct de vedere al duratei de viata.


Un set de markere Copic Sketch este de obicei visul unui artist grafic. Desi costul unui set de 72 de markere din aceasta categorie este destul de mare, iti poti achizitiona markere si separat, la bucata, pentru a-ti realiza in timp un set cu nuantele preferate sau pe care le folosesti cel mai des.


Pentru artistii manga, setul de markere cu nuante de piele (skin tones) sunt foarte populare si exista si markere Copic Sketch de 12 markere, in diferite nuante.