Copic Ciao

Copic Ciao

Markerele Copic Ciao au fost realizate pentru a reprezenta o alternativa cu pret mai bun fata de celelalte markere Copic. Exista 180 de culori in gama Copic Ciao iar markerul este unul din cele mai populare modele al producatorului japonez. Markerul are doua varfuri – unul de dimensiuni medii (pentru scopuri generale) si unul de tip pensula pentru a te ajuta la realizarea simpla a schitelor. Culorile din copic ciao sunt nontoxice, pe baza de alcool iar fiecare marker se poate reumple cu kitul de refill Copic Various Ink.


Seturile de Copic Ciao Manga disponibile in oferta ProfiArt contin 5+1 markere. Un set Copic manga tonuri de piele contine 5 markere cu nuante precum E-43, V-91, R-20, R-00, E-00 si un multiliner Copic de 0.33 mm.


Copic este o marca de markere apreciate si folosite de artisti din intreaga lume fie profesionisti (din domenii precum fashion, design grafic, arhitectura, ilustratie sau desen artistic) fie amatori pasionati de manga sau de desen artistic.


Codul de culori Copic – prima litera sau primele doua litere reprezinta grupul de culori din care face parte un anumit marker. Urmeaza saturatia – reprezentata pe marker prin prima cifra din codul Copic. Apoi, valoarea nuantei este specificata printr-o a doua cifra.