Seturi creativ-educative

Seturi creativ-educative

Cauti idei de activitati pentru copii?


In sectiunea de jocuri si seturi creativ-educative, vei gasi mereu inspiratie pentru activitati pentru copii care sa stimuleze creativitatea. In functie de varsta copilului, poti alege kituri si jocuri creative pentru activitati copii 4 ani, activitati copii 5 ani sau pentru activitati copii varste mai mari.
Jocurile educative din Coltul Copiilor de pe ProfiArt descolva imaginatia, memoria si in functie de varsta, pot fi utilizate cu obiective precum dezvoltarea motricitatii, stimularea gandirii in spatiu sau a planificarii.
Alege un set de broderie pentru copii, un cadru de tesut, un puzzle3d sau un kit de la Graine Creative pentru a aduce in programul copilului tau activitati care stimuleaza creativitatea.
Pentru copiii cu varste mai mari, poti alege si un set de constructie din lemn – intr-o sesiune de activitate creativa in familie pentru weekend veti obtine diferite obiecte din lemn care pot fi pictate, idei bune de decoratiuni pentru camera copilului.


Activitati pentru copii: pictura cu degetele


Una din cele mai spontane si libere tipuri de pictura pentru copii este pictura cu degetele. Pentru acest tip de activitate pentru copii, e bine sa alegi culori special gandite pentru acestia, care sa nu fie toxice si sa fie usor de spalat de pe haine dupa ce sesiunea de pictat a luat sfarsit.