Penar cu fermoar ZIP & POP Storage Box – rainbow glow ZP-373096

85.90 Lei /bucata

Disponibil: stoc limitat

Cod produs: 7290116373096

Brand: Zipit

Categorie: Ghiozdane / Penare

Descriere

Penar cu fermoar ZIP & POP Storage Box – rainbow glow ZP-373096
 
Penarul cu fermoar ZIPIT ZIP & POP Storage Box - rainbow glow de la Zipit este un partener de incredere in organizarea si protejarea instrumentelor si accesoriilor tale. Asigura-ti acum un penar elegant si functional, care sa te insoteasca in toate activitatile tale zilnice, indiferent daca esti la scoala, birou sau in calatorii! Alege calitatea si designul inovator oferite de ZIP & POP Storage Box!
Exteriorul sau rigid si rezistent este proiectat pentru a oferi o protectie sporita instrumentelor si articolelor din interior. Indiferent daca este vorba de stilouri, creioane, pensule de machiaj sau alte accesorii, penarul ZIP & POP Storage Box va proteja continutul in timpul calatoriilor sau in viata de zi cu zi.
Penarul ZIP & POP Storage Box de la Zipit este o alegere versatila, putand fi utilizat atat la scoala sau birou, cat si pentru produsele cosmetice. Inlocuieste penarele sau trusele obisnuite cu acest accesoriu inovator, care iti va aduce un plus de stil si organizare.
Cu dimensiunile ideale de 21 x 13,5 x 7,5 cm, penarul este suficient de spatios pentru a stoca toate obiectele esentiale, dar si suficient de compact pentru a fi usor de transportat in geanta sau rucsac.
 

 

 

Fotografia are caracter informativ si poate sa difere fata de produsul vandut.

Fie ca vrei sa iti comanzi Penar cu fermoar ZIP & POP Storage Box – rainbow glow ZP-373096 sau orice alt produs care sa te ajute intr-un proiect de hobby creativ sau de arta, pe ProfiArt.ro – magazin de materiale de arta si hobby, ai la dispozitie mii de repere de la marci de top din domeniul artei. Comanda online si coletul ajunge la tine in doar cateva zile, prin curier rapid.

Ce gasesti la noi? Pensule pictura, culori acrilice, culori de ulei si acuarele, creioane colorate pentru desen, caiete de schita, hartie pentru pictura, rasina epoxidica, culori textile, culori pentru sticla, picturi pe numere - doar cateva exemple de tipuri de produse din oferta ProfiArt, cea mai bogata oferta de materiale de arta si hobby din Romania.

Unele produse pot contine substante chimice, fiind indicat sa fie utilizate in spatii aerisite si sa nu intre in contact cu pielea sau ochii.

Este posibil ca produsul Penar cu fermoar ZIP & POP Storage Box – rainbow glow ZP-373096 sa nu fie disponibil in toate magazinele fizice ProfiArt. Contacteaza-ne aici pentru a verifica stocul cu unul dintre consultantii ProfiArt.

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și