Filtre

Filtre active

  Tehnica Filz 

  /28 produse

  Tehnica Filz

  Denumita si tehnica felting (de la felt care inseamna fetru) sau tehnica impaslire cu acul, este o metoda deosebita de a realiza bijuterii sau accesorii de lana. Se foloseste un ac ascutit care este realizat din otel foarte subtire, care trebuie tinut perpendicular pe materialul care se prelucreaza si cu care se bate lana cat mai mult, pana cand se formeaza modelul pe care-l urmaresti. Practic, lana este strapunsa prin miscare verticala – pana cand ajungi la densitatea pe care o vrei (datorita strapungerii, fibrele se incurca).

  Exista doua tipuri de filtuire – cea cu lana umeda (se modeleaza destul de usor in podul palmei) sau filtuirea uscata, care foloseste acul de filtuit.

  Poti realiza, prin aceasta tehnica, bijuterii frumoase (coliere in forme simple sau atipice) dar si mici obiecte de decor sau lucrari artistice care sa foloseasca mai multe tipuri de fibre textile, prelucrate sau nu.

  Lana pentru impaslire

  In categoria dedicata tehnicii de felting sau de impaslire cu acul, ai la dispozitie mai multe modele de lana pentru filtuit. Poti alege lana netoarsa disponibila in mai multe culori, cum este cea de la Meyco, pe care o gasesti in nuante de alb, verde, orange, negru, roz, maro, albastru, galben, rosu sau gri, in functie de disponibilitatea stocului.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!