Spray graffiti si spray primer universal, pentru metal si plastic 

/56 produse

Spray graffiti

In categoria de spray grafitti de pe ProfiArt vei gasi foarte multe modele de la producatorul Montana, un producator german care combina cultura artei stradale cu metodele avansate de tehnologie, pentru a realiza spray-uri versatile, ce sunt folosite de artisti din peste 60 de tari din lume.

Ai la dispozitie foarte multe modele de spray-uri Montana inovatoare, cum ar fi Montana Marble sua Montana Fluorescent, variantele Ultra Wide, Tech Varnish Gloss sau Matt, Black, Tarblack sau White,  Night Glow, Silverchrome dar si accesorii – masti de lucru, duza de diferite niveluri, markere goale, etc.

Unul din cele mai cunoscute game de can-uri de la Montana este Gold Transparent, care contine 17 culori transparente, realizata pentru a completa primele nuante transparente de alb si negru. Folosind aceste spray-uri, vei obtine efecte vizuale spectaculoase dar si o varietate mare de tonuri. Se aplica in strat subtire sau – daca vrei sa creezi profunzime – in straturi multiple.

Tehnica grafitti

Cuvantul “graffiti” provinde din italiana, din termenul “graffito” care inseamna a zgaria. O data cu aparitia spray-urilor cu vopsea, arta urbana a cunoscut o dezvoltare puternica, cu sursa in mesaje sociale si crew-uri de street art. Preluand tehnicile dezvoltate deja de street art, artisti urbani actuali folosesc spray-urile in studio, pe intreg globul, pentru lucrari fresh si creative.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!