Sketchbook si bloc desen 

/213 produse

Sketchbook si bloc desen

In categoria de sketchbook si bloc desen ProfiArt ai la dispozitie produse pentru desen in acuarela, pentru arta grafica, pasteluri, tehnica mixta sau uda sau ulei/ acrilic. Producatorii sunt printre cei mai buni, la nivel international, in ceea ce priveste productia de hartie –Canson, Bagrilo, Hahnemuhle, Slanchogled, Sonnet sau Nevskaya Palitra.

Blocurile de desen si sketchbook-urile din aceasta categorie sunt destinate si studentilor la arte dar si pasionatilor diverselor tehnici de desen si pictura. Exista si modele destinate caligrafilor incepatori, cu hartie punctata care ajuta artistul sa controleze dimensiunea literelor in mod simplu.

Modelele inedite, cu foi negre sau gri sau cu hartie kraft sunt potrivite pentru exercitiile de desen in care contrastul este foarte important.

Un model de Sketch Pad cum este SenseBook este potrivit tuturor tehnicilor ude sau uscate, are coperta tare, de culoare crem si un elastic rosu. Filele de desen sunt crem si sunt recomandate pentru desenul in carbune, creion, acuarele si marker.

Blocurile de desen Canson sunt si ele produse populare. Producatorul francez de hartie are o istorie indelungata in productia hartiei si ofera tipuri de hartie adaptate cerintelor diferitelor tehnici. De exemplu, hartia pentru acuarela de la Canson are trasaturi speciale, cum ar fi faptul ca poate fi spalata cu pensula si este neteda dar are totusi un pic de textura care ajuta aplicarea culorii.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!