Sketchbook si bloc de desen

Sketchbook si bloc de desen

In categoria de sketchbook si bloc desen ProfiArt ai la dispozitie produse pentru desen in acuarela, pentru arta grafica, pasteluri, tehnica mixta sau uda sau ulei/ acrilic. Producatorii sunt printre cei mai buni, la nivel international, in ceea ce priveste productia de hartie –Canson, Bagrilo, Hahnemuhle, Slanchogled, Sonnet sau Nevskaya Palitra.
Blocurile de desen si sketchbook-urile din aceasta categorie sunt destinate si studentilor la arte dar si pasionatilor diverselor tehnici de desen si pictura. Exista si modele destinate caligrafilor incepatori, cu hartie punctata care ajuta artistul sa controleze dimensiunea literelor in mod simplu.
Modelele inedite, cu foi negre sau gri sau cu hartie kraft sunt potrivite pentru exercitiile de desen in care contrastul este foarte important.
Un model de Sketch Pad cum este SenseBook este potrivit tuturor tehnicilor ude sau uscate, are coperta tare, de culoare crem si un elastic rosu. Filele de desen sunt crem si sunt recomandate pentru desenul in carbune, creion, acuarele si marker.
Blocurile de desen Canson sunt si ele produse populare. Producatorul francez de hartie are o istorie indelungata in productia hartiei si ofera tipuri de hartie adaptate cerintelor diferitelor tehnici. De exemplu, hartia pentru acuarela de la Canson are trasaturi speciale, cum ar fi faptul ca poate fi spalata cu pensula si este neteda dar are totusi un pic de textura care ajuta aplicarea culorii.