Filtre

Filtre active

  Sigilii si ceara pentru caligrafie 

  /28 produse

  Sigilii si ceara pentru caligrafie

  Un sigiliu cu ceara complementeaza perfect orice proiect de caligrafie sau lettering. Amintind de arta veche a caligrafiei si de sigiliile de ceara care garantau autenticitatea documentelor scrise de mana, in prezent, poti folosi un sigiliu cu ceara pentru scrisori, pentru proiecte de styling, packaging sau brandind. De exemplu, daca ai o mica afacere de produse handmade, poti oferi o nota calda si personala fiecarei comenzi pe care o trimiti prin transmiterea unei scrisori de multumire scrisa de mana sau printata. Daca aplici si un sigiliu cu ceara, efectul elegant este garantat!

  Mai poti folosi acest tip de sigiliu de ceara si pentru cadourile pe care le pregatesti de Craciun, alaturi de o funda decorativa, dar si pentru invitatii de nunta sau de botez.

  Pentru a aplica un sigiliu cu ceara, ai nevoie de monede sigiliu decorative (cele de la Manuscript sunt in forma de note muzicale, potcoava, pasare, etc.) care se vor monta pe un maner de lemn. Apoi, e nevoie de ceara – aici ai la dispozitie batoane speciale, care, o data incalzite, vor lua rapid forma sigiliului ales. Aceste batoane de ceara pentru sigilii se pot folosi cu ajutorul pistolului electric pentru ceara.

  Toarna ceara fierbinte pe suprafata pe care vrei sa aplici sigiliul decorativ, apoi apasa usor sigiliul (aici poti folosi si un maner, pentru un proces cat mai usor).

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!