314,60 lei

Set 36 acuarele rusesti extra-fine White Nights 19421581

Fotografia are caracter informativ si poate diferi fata de produsul vandut.

Set 36 acuarele rusesti extra-fine White Nights 19421581

Nevskaya Palitra

4690688016927

In stoc

Set

314,60 lei

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00
Telefon: 0747074579
Email: comenzi-online@profiart.ro

Set 36 acuarele rusesti extra-fine White Nights 19421581

- in cutie de plastic -

Noptile albe sunt un extraordinar fenomen al naturii, cand noaptea devine la fel de luminoasa ca si ziua. Acest fenomen poate fi observat la inceputul verii, in Sankt Petersburg.

Gama de acuarele extra fine White Nights, considerata a fi una din cele mai bune de pe piata, este dedicata profesionistilor si contine pigmenti de foarte buna calitate, organici si fini, cu o concentratie mare a acestora proportional cu liantii naturali. Formula acestor acuarele a fost introdusa acum 85 de ani si imbunatatita constant in tot acest timp astfel incat in prezent, gama de acuarele White Nights are o rezistenta excelenta la lumina si foarte multe culori pure (monopigment), care permit numeroase combinatii, fara sa reduca din intensitatea sau saturatia nuantelor rezultate.

Acuarelele rusesti White Nights pot fi aplicate in cele mai bune conditii atat cu pensulele sintetice, cat si cu cele naturale, fabricate din Kolinsky Siberiana sau par de veverita.

Producator: Nevskaya Palitra, brand cu prestigiu, avand o istorie de 80 de ani in producerea materialelor de calitate, folosite de artistii profesionisti la restaurarea muzeelor mari ca Hermitage sau State Russian Museum.

Acest set contine 36 x 2,5 ml acuarele extra fine ambalate in cutie de plastic.

 Culori incluse: Zinc White***, Cadmium Lemon***, Cadmium Yellow Medium***, Yellow Ochre**, Golden**, Golden Deep***, Yellow*, Titian Red***. Ruby***, Cadmium Red Light***, English Red***, Quinacridone Rose**, Carmine***, Madder Lake Red Light***, Quinacridone Lilac***, Violet*, Ultramarine***, Bright Blue***, Cobalt Blue***, Indanthrene blue***, Turquoise Blue***, Indigo**, Ceruleum Blue***, Yellowish Green***, Emerald Green***, Green**, Olive Green***, Oxide of Chromium***, Raw Sienna***, Burnt Sienna***, Umber***, Burnt Umber***, Mars Brown***, Sepia***, Neutral Black***, Payne's Gray**

Forma de prezentare: Set

Scrieti o recenzie

 

Produse din aceeasi categorie

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!