367,20 lei

Set 35 acuarele in cutie de metal White Nights Nevskaya Palitra 191201442

Fotografia are caracter informativ si poate diferi fata de produsul vandut.

Set 35 acuarele in cutie de metal White Nights Nevskaya Palitra 191201442

Nevskaya Palitra

4690688014107

In stoc

Set

367,20 lei

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00
Telefon: 0747074579
Email: comenzi-online@profiart.ro

Set 35 acuarele in cutie de metal White Nights Nevskaya Palitra 191201442

Noptile albe sunt un extraordinar fenomen al naturii, cand noaptea devine la fel de luminoasa ca si ziua. Acest fenomen poate fi observat la inceputul verii, in Sankt Petersburg.

Gama de acuarele extra fine White Nights, considerata a fi una din cele mai bune de pe piata, este dedicata profesionistilor si contine pigmenti de foarte buna calitate, organici si fini, cu o concentratie mare a acestora proportional cu liantii naturali. Formula acestor acuarele a fost introdusa acum 85 de ani si imbunatatita constant in tot acest timp astfel incat in prezent, gama de acuarele White Nights are o rezistenta excelenta la lumina si foarte multe culori pure (monopigment), care permit numeroase combinatii, fara sa reduca din intensitatea sau saturatia nuantelor rezultate.

Acuarelele rusesti White Nights pot fi aplicate in cele mai bune conditii atat cu pensulele sintetice, cat si cu cele naturale, fabricate din Kolinsky Siberiana sau par de veverita.

Acest set contine 35 x 2,5 ml acuarele extra fine ambalate in cutie de carton.

Setul contine urmatoarele culori: zinc white, cadmium yellow, aureolin, cadmium yellow medium, naples yellow light, ochre light, golden deep, orange, titan red, cadmium red light, geranium red, ruby, carmine, madder lake red light, venice purple, quinacridone rose, quinacridone lilac, quinacridone violet, ceruleum blue, cobalt azure blue, bright blue, cobalt blue, ultramarine, indanthrene blue, indigo, cobalt turquoise, emerald green, may green, sap green, raw sienna, burnt sienna, burnt umber, lamp black, Payne's gray.

Producator: Nevskaya Palitra, brand cu prestigiu, avand o istorie de 80 de ani in producerea materialelor de calitate, folosite de artistii profesionisti la restaurarea muzeelor mari ca Hermitage sau State Russian Museum.

Forma de prezentare: Set

Scrieti o recenzie

 

Produse din aceeasi categorie

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!