313,80 lei

Culori acuarela set

Fotografia are caracter informativ si poate diferi fata de produsul vandut.

Set 12 acuarele x 5ml + 3 gratis Schmincke Horadam Special Edition 74808

Schmincke

4012380218131

Primeste email cand produsul revine in stoc:

Anunta-ma cand revine

Set

313,80 lei

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00
Telefon: 0747074579
Email: comenzi-online@profiart.ro

Set 12 acuarele x 5ml + 3 gratis Schmincke Horadam Special Edition 74808

In anul 1893 Josef Horadam, unul dintre fondatorii companiei H. Schmincke & Co, a pus bazele acuarelelor fine Horadam, pentru care a primit patent european.

Calitatea premium a acestor acuarele este deja recunoscuta printre artisti renumiti precum Nolde, Kokoschka si altii.
O serie intreaga de pigmenti au fost cercetati si testati pentru a ajunge la cea mai inalta calitate privind stabilitatea, finetea si rezistenta acestora la lumina.

Pentru a atinge caracteristici uimitoare, precum reutilizarea culorii dupa ce s-a uscat pe paleta si controlul sporit al fluxului de culoare, Schmincke foloseste pentru gama Horadam numai materii prime de cea mai buna calitate.

Unul dintre ingredientele de baza ale culorilor acuarela Horadam este liantul Guma Arabica Kordofan, ce se gaseste in sudul Saharei. Ca aproape toate produsele naturale, si acest liant traditional pentru acuarela difera de la an la an. Din aceasta cauza, Schmincke testeaza Guma Arabica, alegand numai recolta de cea mai buna calitate a anului respectiv. Acest fapt adauga un avantaj calitativ, semnificativ.

Rezistenta la lumina a culorilor este un obiectiv foarte important, a carui indeplinire depinde nu numai de calitatea pigmentilor folositi, ci de intreaga formula de fabricare a culorii.

Pentru a atinge acest obiectiv cu o acuratete cat mai mare, Schmincke nu se bazeaza numai pe rezistenta nativa la lumina a pigmentilor, ci supune produsul finit (culorile) unor serii de teste, printre care Xenontest si / sau expunerea la soare a culorilor, pe acoperisul fabricii Schmincke, pentru un timp indelungat.

Setul contine 12 godete de acuarela la 5ml + 3 godete gratis: 215 lemon yellow, 224 cadmium yellow light, 349 cadmium red light, 353 permanent carmine, 369 quinacridone magenta, 494 ultramarine finest, 492 Prussian blue, 479 helio cerulean, 519 phthalo green, 534 permanent green olive, 655 yellow ochre, 649 English Venetian red, 668 burnt umber, 669 Vandyke brown, 780 ivory black.

* culorile cu font ingrosat sunt gratuite.

Paleta culori Aquarell Horadam aici.

Forma de prezentare: Set

Scrieti o recenzie

 

Produse recomandate

Produse din aceeasi categorie

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 300 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Vezi primul ofertele Black Friday. Aboneaza-te!