Sabloane decorative

Sabloane decorative

Sabloanele decorative pot fi folosite cu usurinta pentru aplicarea vopselei pe textil, folosind fie un spray cu culoare special realizata pentru fibrele textile, fie un burete (cu care se tamponeaza usor sablonul) sau o pensula. Mai mult, cu saboanele decorative mai poti folosi, in cazul anumitor tipuri de panza si contururi 3d pentru textil care vor mentine culoarea in anumite limite. Acest detaliu se dovedeste a fi foarte important, mai ales atunci cand vopsesti fibre textile fine, cum este matasea.


Sabloanele din categoria ProfiArt au foarte multe modele si sunt potrivite pentru foarte multe tipuri de proiecte. In functie de dimensiune, poti alege un sablon pentru a-ti picta un perete sau poti folosi un sablon pentru a realiza obiecte de decor. In functie de conceptul lucrarii tale, poti face si lucrari artistice, in care accentul sa cada pe culoarea folosita, pe gradienti sau pe efectele speciale date de produse de arta inovative.
Gasesti sabloane mandala, sabloane cu flori, cu scris, sabloane alfabet sau cu alte elemente decorative de impact. Ai de ales dintre aproximativ 200 de modele de sabloane decorative, pe care le poti aplica in lucrari mixed media, in pictura pe textil sau chiar print-uri pe hartie.