Restaurare 

/81 produse

Restaurare

In categoria de restaurare de pe ProfiArt, gasesti solutii de aurire si poleire, toluen, isopropanol, ceara de carnauba, produse de restaurare lemn, bait lemn, chit epoxidic si pigmenti de fresca pentru restaurare. Producatorii specializati de materiale destinate restaurarii de arta au fost inclusi in portofoliul ProfiArt, astfel incat in categoria de restaurare arta vei gasi materiale exceptionale de la Deffner & Johann, Ferrario, Giusto Manetti, Lefranc & Bourgeois, Schmincke, Sonnet, Stamperia sau Wilsor.

Materiale pentru restaurare

Inainte de restaurarea unei opere de arta, aceasta este riguros cercetata din mai multe puncte de vedere, pentru a se stabili gradul de deteriorare la care se afla piesa. Principiul de baza al restaurarii se refera la faptul ca orice parte originala a lucrarii trebuie sa fie pastrata. Materialele folosite in procesul de restaurare a unui obiect de arta trebuie sa fie de o foarte buna calitate si pe cat posibil, sa aiba proprietati similare sau cat mai apropiate de ale materialelor originale folosite in opera de arta asupra careia se intervine.

Un alt principiu parte din arta restaurarii este ca materialele folosite pentru reconstructia obiectului sau ale lucrarii de arta care reprezinta subiectul restaurarii trebuie sa fie reversibile (adica sa poata fi indepartate pentru a reveni la forma initiala a obiectului) si sa fie perfect compatibile (din punct de vedere chimic) cu materialele folosite initial.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!