Filtre

Filtre active
  Disponibilitate

  Refill si accesorii markere 

  /2 produse

  Refill si accesorii markere

  In ultimii ani, producatorii de markere pentru desen artistic au introdus pe piata inovatii exceptionale. In acest moment, markerul nu mai are, ca acum cativa ani, o definitie fixa ca si design si cerneala. Produsele au acum trasaturi sofisticate – doua capete, diferite tipuri de varfuri de schimb (forme si consistenta diferita) si exista si markere care pot fi umplute cu mai multe tipuri de culoare – vopsea acrilica, acuarela sau cerneala. Abordand nise specifice, producatorii au lansat markere destinate pasionatilor de manga, markere celor care studiaza desenul tehnic, markere pentru mixed media (contin vopsea acrilica) si au imbunatatit markerele traditionale.

  In categoria de produse refill si accesorii markere de pe ProfiArt gasesti varfuri de schimb pentru gama High Flow sau Soft Brush, CalligrafX, Chisel4 sau Zig-Zag Style dar si cerneala permanenta pentru modelele de markere care se pot reumple.

  Inainte de a-ti alege markerele cu care vei lucra, e important sa te informezi asupra modelelor de markere disponibile pe piata. De exemplu, poate fi foarte eficient sa ai cateva markere care se pot reumple, pe termen scurt sau mediu vei cheltui mai putin pe materialele de lucru. La fel e si cu marcile cunoscute, cum e Copic – daca vrei sa beneficiezi de caracteristicile excelente ale acestui tip de marker, poti sa cumperi si markere Copic la bucata, astfel incat sa iti faci, in timp, propriul set copic.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!