97,50 lei

Rasina poliesterica Crystal super transparenta

Fotografia are caracter informativ si poate diferi fata de produsul vandut.

Rasina poliesterica Crystal super transparenta

Crystal

3000000067628

In stoc

1000 g

97,50 lei

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00
Telefon: 0747074579
Email: comenzi-online@profiart.ro
Rasina poliesterica Crystal super transparenta
 
Rasina fluida, pentru turnare in matrita, conceputa pentru aplicatii care necesita absenta oricarei culori si o transparenta desavarsita. Obiectele realizate cu acesta rasina au acelasi indice refractiv ca cel al sticlei. Se poate folosi in aplicatii foarte diverse precum cele decorative, blaturi de mese, obiecte de arta sau incapsulari biologice.
Catalizatorul se comercializeaza impreuna cu rasina.
Instructiuni:
Temperatura ambientala de lucru recomandata este 20 grade C. Daca lucrati la temperaturi prea joase sau prea inalte, rasina se va crapa sau vor aparea bule de aer.
Pasul nr.1
Asigurati-va ca matrita in care urmeaza sa se toarne rasina este perfect curata si degresata.
Pasul nr.2
Cu ajutorul unei carpe antistatice, aplicati prin miscari circulare, pe toate laturile matritei, cate 5 straturi din ceara pentru demulare. 
ATENTIE! Timpul de uscare pentru fiecare strat de ceara este de o ora. Rezulta ca matrita va fi pregatita pentru turnarea rasinii dupa 5 ore.
Pasul nr.3
Preparati rasina: la cantitatea de rasina cantarita, adaugati 1,2 – 1,5 % intaritor. Amestecati bine compozitia. Timpul de gel  este de 30 minute.
ATENTIE! Daca adaugati prea putin intaritor, produsul final va deveni casant. Daca adaugati prea mult intaritor, produsul final se va ingalbeni, pierzandu-si din transparenta.
Pasul nr.4
Compozitia rezultata din amestecarea rasinii cu intaritorul se va turna in matrita pregatita in prealabil (vezi pasul nr.2).
ATENTIE! Rasina se va turna in matrita in straturi de maxim 3 cm. 
Daca obiectul pe care il realizati necesita o inaltime mai mare de 3 cm, se vor turna straturi succesive, la interval de 40 de minute unul de celalalt. Dupa turnarea materialului in matrita puteti adauga eventualele obiecte pe care doriti sa le incastrati. Timpul de uscare completa dupa turnarea in matrita este de 48 de ore.
Pasul nr.5
Daca ati executat corect pregatirea matritei (pasul nr.2), demularea obiectului ar trebui sa se faca prin intoarcerea matritei invers. Obiectul din matrita ar trebui sa iasa foarte usor.
Fiind un produs poliesteric, lucrul cu rasina se va face in spatii bine aerisite. Recomandam folosirea unei masti de protectie si a unor manusi.

Gramaj: 1000 g

Scrieti o recenzie

 

Produse din aceeasi categorie

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!