Filtre

Filtre active

  Rasina epoxidica | Latex | Cauciuc siliconic | Plastic lichid 

  /36 produse

  Rasina epoxidica

  Rasina epoxi sau rasina epoxidica poate fi folosita pentru foarte multe tipuri de proiecte de arta sau hobby.

  Un kit rasina epoxi bicomponenta cum este cel de la Cadence poate fi aplicat pe foarte multe tipuri de materiale suport – fotografii, panze, marmura, faianta, metal, portelan, sticla, plastic, piatra, lemn, etc. Claritatea de dupa uscare este mare, nu se ingalbeneste in timp si nici nu se zgarie usor.

  Rasina epoxi pentru bijuterii

  Una din cele mai populare proiecte creative cu rasina epoxi este reprezentat de realizarea bijuteriilor. Daca folosesti o matrita rasina epoxi simpla si torni rasina in doua straturi, poti plasa la mijloc elemente frumoase (flori uscate, culori vopsea cu efect de fagure, elemente de metal, etc.) care sa transforme un pandantiv sau un inel intr-o piesa impresionanta.

  Rasina Gedeo de la Pebeo

  In categoria de rasina epoxidica gasesti si variante de produse inovative din rasina de la Pebeo (producator francez cunoscut in intreaga lume pentru inovatiile la nivel de materiale de arta) care pot fi combinate cu culori Pebeo cu efect de fagure, pentru un aspect iesit din comun. Gasesti rasina neagra, rasina transparenta si mai ai la dispozitie si un kit de glazurare Biorganic de la Gedeo. Mai mult, exista kituri de aplicare rasina (care contin toate uneltele de care ai nevoie pentru un asemenea proiect), seturi de rasina in culori asortate, ulei pentru demulaj sau chiar rasina cu efect perlat.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!