Pictura & Grafica

Filtre

Filtre active
  Forma de prezentare
  Tipul ascutitorii
  Subcategorii
  Inaltime maxima a panzei

  Pictura & Grafica 

  /3577 produse

  Pictura | Grafica

  In categoria de pictura si grafica de pe ProfiArt, gasesti materiale potrivite pentru toate tehnicile de arta pe care doresti sa le aplici. Produsele sunt alese in urma experientei noastre si a clientilor nostri cu mai multe marci prezente pe piata din Europa, astfel incat, de-a lungul timpului, selectia de produse din magazinul nostru online este una din cele mai bune de pe piata.

  Cum alegi cele mai bune produse de pictura si grafica?

  In primul rand, e important nivelul la care esti din punct de vedere a stapanirii acelei tehnici de arta. Atunci cand esti la inceput, e important sa testezi cat mai multe tipuri de acuarele (cum sunt seturile de acuarele de la Sonnet), acrilice, pensule, poti incerca mai multe tipuri de hartie sau panza pentru pictura, poti experimenta cu mai multe medium-uri si vernis-uri, pentru a stabili, pe masura ce iti creste controlul asupra tehnicii respective, care sunt materialele de arta care iti ofera un maxim de beneficiu. Astfel, pe masura ce capeti experienta, iti vei forma si preferinte pe care te poti baza in lucrarile de arta viitoare.

  Ce gasesti in categoria de pictura si grafica de pe ProfiArt?

  Poti naviga cu usurinta aceasta categorie cu ajutorul filtrelor si subcategoriilor existente. Am impartit produsele de pictura si grafica in subcategorii relevante, pentru ca tu sa ajungi mai repede la produsele pe care le cauti. Astfel, subcategoriile sunt pictura (culori pictura, accesorii, pensule, sevalete, mediumuri si panza si suporturi de pictura), grafica si desen (desen artistic, desen tehnic, caligrafie, instrumente de scris, sketchbook-uri si blocuri de desen, markere Copic si accesorii grafica si desen), kituri de pictura si grafica (selectii complete de materiale pentru diferite tehnici), spray grafitti, aerografiere, restaurare, linogravura si sculptura, machetare si accesorii dar si rasina epoxidica si produse de birotica si papetarie.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!