Filtre

Filtre active
  Forma de prezentare

  Penite caligrafie si tocuri caligrafie 

  /49 produse

  Penite caligrafie si tocuri caligrafie

  Alegerea unei penite pentru caligrafie tine de preferintele personale ale artistului. Daca esti la inceput, este recomandat sa testezi mai multe tipuri de penite pentru a descoperi ce tip de penita iti place cel mai mult. Pentru incepatori, este recomandat sa alegi o penita cu flexibilitate medie si pe masura ce exersezi si avansezi, poti trece la penite cu o flexibilitate mai ridicata. O alta variabila importanta la o penita este capacitatea de incarcare cu tus sau cerneala.

  In general, inainte de a folosi o penita, e necesar sa o cureti. Acest pas este necesar pentru a indeparta stratul protector pe care producatorii il aplica pe acest tip de produs. Poti curata penita cu alcool.

  In categoria de penite caligrafie si tocuri caligrafie ProfiArt, gasesti inclusiv seturi de penite din care cele mai multe tipuri sunt de la Manuscript. Poti analiza oferta pentru a vedea ce tip de penita te incanta cel mai mult pentru viitoarele tale experimente de caligrafie - gamele penite Manuscript sunt Copperplate, Round Plate sau Leonardt.

  Si in ceea ce priveste tocurile de caligrafie ai de ales intre produse interesante – toc oblic, toc cu ferula, toc din lemn cu efect marmorat, din lemn simple sau cu forma ergonomica.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!