Panza pictura si carton panzat 

/47 produse

Panza pictura

Atunci cand te decizi asupra unui tip de panza pictura, exista mai multe variabile pe care trebuie sa le ai in vedere. Prima variabila importanta se refera la materialul din care e facut panza pictura, decizie care va avea un impact important asupra felului in care va arata culoarea si asupra aspectului final general al lucrarii tale. Unele panze vor avea o capacitate mare de absorbtie, altele nu si este important si cum pregatesti panza folosind de exemplu un primer/ grund. Ce mai este important atunci cand alegi panza pictura – materialul, greutatea panzei, densitatea materialului, culorile folosite – ulei sau acrilic.

Panza pictura bumbac

O panza pictura bumbac va avea un cost mai mic, este usor de intins si va putea fi folosita pentru montajul pe sasiu (cu mentiunea ca bumbacul nu este o fibra foarte tare, deci trebuie sa ai grija la tensiunea rezultata dupa montaj, pentru a nu risca ruperea panzei)

Panza pictura iuta

Iuta are o fibra mai groasa si mai rezistenta. In categoria panza pictura ProfiArt gasesti panza pictura iuta la greutatea de 500 g/mp. Datorita acestor calitati, este recomandata picturilor mari. In general cu cat este mai grea panza, cu atat mai bine va rezista atunci cand este intinsa pe sasiu de pictura.

Carton panzat pictura

In oferta noastra mai poti gasi si carton panzat, o solutie buna mai ales pentru lucrarile mici. Acest material iti va oferi atat rezistenta potrivita cat si o textura permisiva, pe care poti lucra cu diferite tipuri de culori.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!