Panza pentru pictura / Suporturi pictura 

/57 produse

Panza pictura, panza pe sasiu si carton panzat

La fel ca si in cazul celorlalte materiale pentru pictura, e necesar sa testezi cat mai multe tipuri de panze pentru pictura inainte de a te decide asupra unei anumite marci. Daca esti la inceput si inca nu ai experimentat diferentele intre un carton panzat, o panza de bumbac, una de iuta si una de in, de exemplu, e necesar intai sa faci cateva teste. La finalul acestora, vei avea propriile observatii asupra rezultatului final - chiar daca folosesti un primer/ un gesso, fiecare tip de material care sta la baza panzei are trasaturi specifice ce tin de capacitatea de absorbtie a culorii si nu numai.

Panza de in este cunoscuta de artisti, de exemplu, datorita caracteristicii sale de a nu se lasa dupa ce a fost intinsa pe sasiu. Panza de iuta este recomandata de specialisti pentru lucrari realizate pe suprafete mari. Majoritatea panzelor pentru pictura din magazin sunt deja grunduite, dar daca preferi sa-ti aplici singur grundul, ai la dispozitie si panze nepreparate.

Cartonul panzat este o idee buna mai ales pentru studiu – in general textura granulata fina permite mai multe tipuri de culoare pe acest tip de material, cum ar fi acuarele, acrilice, creioane acuarelabile sau markere. Cartonul panzat este deja grunduit de obicei, fiind pregatit pentru a fi folosit direct.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!