Despre noi

 • ProfiArt ia fiinţă 2000
  În prima parte a existenţei sale, ProfiArt a facut exclusiv distribuţie, aprovizionând magazinele de specialitate din România
 • ProfiArt Griviţei 2005
  Localizat pe Calea Griviței, primul magazin marca ProfiArt a devenit în foarte scurt timp un punct central al artiștilor – amatori sau profesioniști din oraș. Găzduit de o casă cu o arhitectură interbelică impresionantă, magazinul rămâne cel mai mare magazin ProfiArt, cu o suprafață de 380 de metri pătrați, trei niveluri (demisol, parter și etajul 1) care expun mai mult de 20 000 de repere.
 • Lansarea www.profiart.ro 2010
  Printre primele magazine online cu produse profesionale pentru artiști, magazinul online și-a câștigat în timp o audiență națională puternică, în creștere de la an la an.
 • ProfiArt Mihai Bravu 2017
  Situat in zona Obor, la adresa Mihai Bravu numărul 7, noul magazin are o suprafață de 280 metri pătrați și găzduiește peste 10 000 de repere.
 • Relocarea depozitului ProfiArt 2019
  Am relocat depozitul intr-un spatiu modern, în Pantelimon, Ilfov, fiind unul din cele mai mari depozite de materiale de artă și hobby din România. Cu peste 700 de metri pătrați și o echipă specializată, depozitul servește zilnic rețeaua de parteneri la nivel național (45 de magazine și librării care preiau produse de la mărcile noastre de top), magazinele fizice din București și este și sediul operațiunilor asociate comenzilor online, de pe www.profiart.ro.
 • Relocarea birourilor ProfiArt 2019
  Concomitent cu Depozitul, am relocat şi birourile ProfiArt într-un spaţiu modern, de 200mp, cupinzând departamente precum Management, Achiziţii, Contabilitate, Resurse Umane, IT, Design, Comunicare etc., în aceeaşi locaţie cu Depozitul
 • ProfiArt Ion Mihalache primavara 2020
  Anul 2020 punctează lansarea a două noi magazine ProfiArt în București. Primul, situat pe Ion Mihalache 113 este deschis în primăvara anului 2020.
 • ProfiArt Parklake toamna 2020
  Al doilea magazin ProfiArt deschis în anul 2020 este situat în ParkLake Shopping Center și este primul magazin de artă și hobby dintr-un mall din capitală.
 • ProfiArt Sun Plaza primavara 2021
  Cel de-al cincilea magazin ProfiArt este deschis in Sun Plaza Shopping Mall, fiind, totodata, cel de-al doilea magazin ProfiArt dintr-un mall in Bucureşti.