Masuri de prevenire COVID-19

Masuri de prevenire a raspandirii noului Coronavirus

Deoarece sanatatea echipei ProfiArt cat si a clientilor care ne trec pragul este foarte importanta, iata masurile de preventie si igiena pe care le-am implementat, pe care te rugam sa le respecti la fiecare vizita intr-unul din magazinele noastre:

In fiecare magazin am instalat dispensere cu dezinfectant. Te incurajam sa le folosesti atat la intrarea, cat si la iesirea din magazin.
Echipa ProfiArt din magazine poarta masca si manusi de protectie. Iti recomandam sa faci acelasi lucru, pe tot parcursul vizitei la ProfiArt.
Am intensificat perioadele de curatenie, folosind substantele recomandate de autoritati pentru combaterea COVID-19.
Pastreaza distanta intre persoane – este recomandat un minim de 1,5 m si te rugam sa respecti aceasta distanta atat la casele de marcat cat si in restul magazinului.
Limitam numarul de persoane care intra concomitent in magazin, conform normelor impuse de Ordonantele Militare. Te rugam sa respecti acest ritm si iti multumim anticipat pentru rabdare.
Daca manifesti simptome ale bolii, te rugam sa stai acasa. E important sa ne protejam pe noi insine si impreuna, unii pe altii.
Daca te-ai decis sa comanzi online, trebuie sa stii ca procesarea comenzilor are loc in depozitul nostru de 700 metri patrati, spatiu care ne permite sa pastram distanta intre spatiile de lucru si sa implementam toate masurile de siguranta (suntem bine echipati cu masti si manusi, igienizam si ventilam spatiul) astfel incat sa lucram intr-un ritm intens. Totusi, inregistram intarzieri cauzate de perioada aglomerata, asa ca te rugam sa citesti si estimarile de aici.

Pentru a trece cat mai rapid peste aceast perioada, incurajam distantarea sociala si iti stam la dispozitie cu comenzi online, pe www.profiart.ro. 

In ceea ce priveste platile, te incurajam sa utilizezi pe cat posibil cardul bancar pe site-ul nostru, astfel te asiguri ca limitezi interactiunea cu persoana care iti va livra coletul si respecti recomandarile de distantare sociala indicate de autoritati.

Iti multumim pentru intelegere, rabdare si respectarea tuturor acestor masuri de preventie! Sanatate si sa ne vedem cu bine!