Lista produselor dupa producatori Nevskaya Palitra

NEVSKAYA PALITRA


Produsele Nevskaya Palitra sunt cunoscute pentru calitate și finețe. Tradiția artei rusești întâlnește metodele actuale ale tehnologiei iar rezultatul este reprezentat de produse destinate artiștilor începători sau profesioniști.


Gama White Nights, de culori acuarele, creioane acuarele sau acuarele pastile la standard fine arts, este produsă din cei mai fini pigmenți, concentrați și cu o intensitate a culorii care nu scade o dată cu diluarea. O gamă destinată artiștilor profesioniști.


Gama Sonnet, de la Nevskaya Palitra, conține culori de ulei, culori acrilice, guașe și culori acuarelă, o gamă creată pentru a fi de folos artiștilor profesioniști dar și începători sau amatori.


O altă gamă de la Nevskaya Palitra, una care explorează de această dată frumusețea proiectelor arts & crafts, este Decola, culori acrilice pentru carton, lemn, ceramică dar și pentru suprafețe flexibile, cum ar fi materialele textile, piele, hârtie, etc.


Sub marca Nevskaya Palitra găsești și accesorii pentru desen, aerografe, cuțite pentru pictură, blocuri de desen sau pensule.Istoria companiei


Istoria Nevskaya Palitra începe în 1934, în Rusia. Inițial, fabrica ce aparținea companiei producea doar vopsea și lac iar acum, marca acoperă o gamă variată de produse pentru artiști profesioniști, începători sau pasionați de hobby.TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!