Filtre

Filtre active
  Producator

  Multiliner Copic 

  /10 produse

  Multiliner Copic

  In categoria multiliner Copic ProfiArt gasesti variantele principale din gama multiliner a cunoscutului producator japonez Copic. Pe langa seturile de multilinere, ai la dispozitie variante sepia, cartus refill multiliner Copic, varfuri de schimb multilenere si dispozitiv pentru schimbat varfurile Copic.

  Multilinerul Copic Clasic este realizat special pentru artistii graficieni, pentru designerii industriali si arhitecti, pentru realizarea schitelor. Un detaliu foarte important este faptul ca daca aplici culoare  (orice tip de marker Copic) peste schita desenata cu multiliner, cerneala linerului nu se intinde si nu isi schimba consistenta. In ceea ce priveste varianta Copic multiliner clasic, ai de ales intre 8 tipuri de varfuri standard – 0.3 mm, 0.8 mm, 0.05 mm, 0.1 mm, 0.5 mm, 1 mm si 0.03 mm si doua varfuri tip pensula, de dimensiunea M si S.

  Un alt tip de produs din gama de multilinere este multilinerul SP Copic, acesta este disponibil in 9 grosimi, inclusiv 0.03 mm – singurul multiliner din lume atat de subtire si multilenere cu varf tip pensula. Aceste multilinere sunt ecologice si au atat varfuri ce pot fi inlocuite cat si cartuse cu cerneala ce pot beneficia de refill.

  Un alt produs recomandat din acesta categorie este cartusul refill multiliner Copic SP. Schimbarea cartusului este o operatiune usoara, care garanteaza folosirea multilinerului pentru o perioada foarte lunga.

  TRANSPORT GRATUIT

  Pentru comenzi in valoare de
  minim 350 lei

  DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

  In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

  RETUR IN 30 DE ZILE

  Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
  il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

  Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!