Mozaic si accesorii

Filtre

Mozaic si accesorii 

/46 produse

Tehnica mozaicului

Decorarea suprafetelor folosind tehnica mozaicului poate avea rezultate cu adevarat impresionante. Mozaicul este o tehnica prin care asamblezi o anumita imagine sau reprezentare din fragmente cubice colorate, fixate impreuna cu un tip de adeziv (ciment, mastic, etc.). Materialele folosite in tehnica mozaicului sunt din marmura, din gresie, din ceramica smaltuita sau sticla colorata. Poti realiza folosind tehnica mozaicului, obiecte de decor, cum ar fi rame de oglinda sau rame de fotografie, o vaza de sticla sau lucrari mixed media, in care mozaicul sa fie combinat cu alte tipuri de tehnici.

In oferta ProfiArt de materiale pentru tehnica mozaicului gasesti si mozaic marmura in culori diferite – rosa porto, emerald green, verde luz, emperador, botticino, nero marquina si alte variante dar si materiale inedite – mozaic cu foita de aur, mozaic sticla de murano, mozaic ceraton, mozaic pepite de sticla, mozaic ceramica dar si diferite chituri, ulei sau ceara pentru marmura si accesorii pentru lucrul cu tehnica mozaicului, cum ar fi ochelari de protectie, pensete pentru manevrarea pieselor de mozaic, cleste pentru mozaic, etc.

Despre tehnica mozaicului

Tehnica mozaicului este o tehnica decorativa care are o istorie foarte lunga. Cele mai vechi mozaicuri sunt pastrate din antichitate si s-au gasit in Mesopotamia, fiind impartite in mai multe categorii – mozaicuri de paviment, mozaicuri murale, etc.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!