Modelarea hartiei 

/258 produse

Modelarea hartiei

Exista doua tipuri mari de tehnici creative handmade pentru modelarea hartiei – quilling si origami. Daca quilling-ul si-a castigat popularitatea in timpul perioadei renascentiste, origami este o tehnica cu radacini japoneze.

Materiale origami

Origami este o arta de modelare a hartiei care provine din Japonia fiind, alaturi de ikebana (arta aranjarii florilor) si ceremonia ceaiului, una din cele mai importante discipline japoneze.  Exista foarte multe stiluri de a practica origami, unele simple si altele de o complexitate crescuta, unele neimplicand folosirea unui lipici.

In categoria de materiale origami gasesti foarte multe tipuri de hartie de origami.

Materiale quilling

Quilling-ul este o tehnica  de a rula hartia, cu ajutorul unui instrument crestat (la un singur capat), pentru realizarea unor modele creative de lucrari quilling. Fasiile de hartie pot fi mai groase sau mai subtiri si pot avea diferite dimensiuni, in functie de efectul pe care-l doresti in lucrarea finala.

Quilling-ul are o istorie destul de veche – in perioada Renasterii, era  ocupatia preferata a doamnelor din inalta societate si a devenit chiar si o disciplina artistica in scoala de arta din acea perioada. Tehnica quilling mai e cunoscuta drept rularea hartiei, filigran sau quilling si este una din tehnicile creative pentru care ai nevoie de rabdare, indemanare si imaginatie.

In aceasta categorie de produse, gasesti materiale quilling care te vor ajuta sa lucrezi mai rapid – separatoare de hartie, seturi fasii de hartie pentru quilling, sabloane pentru aceasta tehnica, variante de ac quilling dar si diferite variante de set quilling sau kit pentru quilling.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!