Markere si accesorii Copic 

/116 produse

Markere Copic

Markerele grafice deja iconice Copic sunt populare in randurile profesionistilor din domenii creative, artistilor si pasionatilor de hobby creativ, de la incepatori pana la profesionisti. Markerele Copic sunt disponibile in diferite forme, potrivite pentru nevoile indifiduale. Copic ofera cea mai mare gama de culori de pe piata, care consista din 358 de culori uimitoare. Toate markerele Copic pot fi reumplute, exista varfuri de schimb, ceea ce se traduce in instrumente prietenoase cu mediul. Prin implementarea unor procese de control al calitatii, consistenta culorilor este garantata de la un lot la altul.
Fabricate prin excelenta ingineriei japoneze si considerate a fi cele mai bune markere pe baza de alcool din lume, markerele Copic sunt o investitie care dureaza o viata.

Copic Sketch

Copic Sketch este cel mai bun marker grafic – cu un design ce implica doua varfuri (varf de tip pensula si cel medium broad), e un marker perfect pentru tuse expresive, constructie a tonurilor, blending-ul culorii, adaugarea umbrelor, detalii si linii fine dar si acoperire uniforma a regiunilor mai mari dintr-o lucrare. Codurile si numele culorilor pot fi regasite pe ambele capace, detaliu gandit pentru a sustine o buna organizare a colectiei de markere si pentru a ajuta la planificarea blending-ului si a planului de culori.
Markerele Copic Sketch pot fi reumplute, sunt perfecte pentru blending si contin o formula experta o si calitativa de cerneala pe baza de alcool si pigmenti. Disponibile in 358 de culori.

Copic Ciao

Markerele Copic Ciao sunt markerele ideale pentru incepatori si contin o formula experta si calitativa de cerneala pe baza de alcool si pigmenti. Design-ul implica doua varfuri, unul flexibil si unul medium broad, perfecte pentru tuse expresive, detalii si linii fine dar si acoperirea uniforma a unor regiuni mai mari dintr-o lucrare. Ambele capace sunt perforate, pentru siguranta copiilor. Pot fi reumplute si te pot ajuta sa realizezi blending-uri perfecte si sunt disponibile intr-o gama de 180 de culori.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!