Marker 

/179 produse

Marker desen

Daca esti in cautarea unui marker desen calitativ, in categoria de markere ProfiArt ai aproximativ 100 de repere, organizate in seturi sau disponibila la bucata. Printre producatorii de top ai acestui tip de produs, mentionam Derwent, Faber Castell, Koh-I-Noor, Liquitex, Lyra, Pebeo, Sakura, Schneider, Sonnet, Staedtler sau Uni.

Poti alege intre markere permanente, textlinere superfluorescente, sau game dedicate unor anumite tehnici cum ar fi Brush Pitt Artist, Big Brush Pitt Artist sau India Ink Pitt Artist – toate de la Faber Castle. In aceeasi categorie de marker desen, gasesti si produse cu efecte sau trasaturi speciale – efect metalizat, markere cu varf de pensula, markere cu varfuri diferite – dalta sau rotund, modele de aquamarkere sau markere acrilice.

Aquamarkere, linere cu varf de pensula sau markere pentru manga

Aquamarkerele de la Sonnet sunt solubile in apa, destinate lucrarilor de desen, pictura sau mixed media si se aplica foarte bine pe hartia pentru acuarela. Un alt tip de produs special este reprezentat de linerele cu varf de pensula (de exemplu de la producatorul Sakura), cu varful realizat din fetru si cerneala pe baza de pigment. Varful raspunde la presiune, schimbandu-si directia si permite scrisul cu grosimi variate. Nu uita sa verifici si produsele de tip refill (markere reincarcabile) care au marele beneficiu de a-ti da posibilitatea sa iti optimizezi bugetul destinat materialelor pentru desen.

Un tip de set markere intr-o continua crestere, ca si popularitate, este setul destinat artistilor manga. Poti citi mai multe despre un set de markere manga de la Faber Castell. Bineinteles, sunt de mentionat si markerele copic, si ele din ce in ce mai populare in ultimii ani, produse care ies in evidenta atat prin design de produs (de markerul Copic cu doua varfuri sau varianta de marker reincarcabila), cat si prin calitate si gama excelenta de tonuri de culoare.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!