Linogravura si sculptura 

/45 produse

Linogravura si sculptura

In categoria de linogravura si sculptura de pe ProfiArt gasesti toate materialele necesare pentru aceste doua tehnici, produse din oferta unor furnizori cunoscuti la nivel international: Abig, Adigraf, Charbonnel, Lefranc & Bourgeois, Meyco, Milan, Schjerning, Schmincke sau Sonnet.

Materiale linogravura

Linogravura este o tehnica grafica ce cunoaste o crestere foarte mare in popularitate in ultimii ani. Chiar daca lucrul cu tehnica linogravurii este destul de specializat, kit-urile pentru realizarea de linogravura pe textil sau pe hartie pot fi folosite cu o destul de mare usurinta si de artisti amatori sau persoane pasionate de hobby creativ.

Modelul dorit se schiteaza pe linoleum, apoi se sapa cu dalta de linogravura. Urmatorul pas este acoperirea modelului rezultat cu niste culori linogravura si plasarea suportului deasupra. Prin presare, culoarea se transfera pe stratul suport, conform modelului sculptat.

Materiale sculptura

Materialele sculptura din aceasta categorie includ daltite ce pot fi folosite pentru detaliile de finete dintr-o lucrare de sculptura, de la mai multi producatori de top cum ar fi Meyco sau Sonnet. Desi controlul asupra volumelor si formelor necesita un studiu riguros, sculptura poate reprezenta si un hobby creativ, care sa experimenteze detalii decorative in sculptura, pentru realizarea unor obiecte de decor frumoase si utile.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de
minim 350 lei

DISCOUNT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

In functie de suma totala din cosul de cumparaturi, primesti o reducere de pana la 7%. Detalii aici

RETUR IN 30 DE ZILE

Daca nu esti multumit de un produs cumparat de la noi,
il poti returna in 30 de zile de la data livrarii

Aboneaza-te la newsletter-ul ProfiArt!