Liner fineliner isograph

Liner fineliner isograph

Un liner este un instrument folosit in grafica, arhitectura, desen tehnic, ilustratie, caligrafie, planning, la schite pentru scoala sau bullet journalling. In general, un liner bun are varful din fetru, este disponibil in mai multe dimensiuni si are un tus (negru sau colorat) pigmentat si rezistent. Pe ProfiArt vei gasi linere, multilinere, finelinere si textilere de la cele mai bune marci de pe piata, cum ar fi Faber Castell, Rotring, Staedtler, Koh-I-Noor, Sakura, Kuretake sau Standardgraph.


Linere pentru grafica si arhitectura
Un liner sau un fineliner pentru desen are varful foarte subtire si un tus foarte rezistent. Exista tehnici in care dupa aplicarea unei schite cu un liner, se aplica culoare de acuarela, caz in care e de dorit sa alegi un liner cu cerneala rezistenta la apa.


Linere pentru planificare si bullet journaling
Poti folosi un liner si pentru proiecte de planificare sau bullet journaling. In acest caz, sunt de preferat linerele cu cerneala colorata, pentru realizarea unor elemente decorative in bullet journal sau in agenda de planificare. In acest caz e recomandat sa iti alegi liner-ul sau multiliner-ul in functie de calitatea hartiei pe care o folosesti, dar si de tehnicile pe care le vei aplica, pentru a evita ghosting-ul sau bleeding-ul.